Структура
Начало | Структура
СТРУКТУРА НА УПРАВЛЕНИЕ НА БКПЗ
Управителен съвет
Управителният съвет е основният изпълнителен орган на Сдружението, който отговаря за координирането и управлението на цялостната му дейност.
Контролен съвет
Контролният съвет се състои от трима членове, които се избират и освобождават от Общото събрание за срок от две години.
Комисия по професионална етика
В рамките на БКПЗ действа специализирана комисия, съставена от няколко члена, включително председател.
Обща администрация
Общата администрация на Национална Браншова Камара „Плодове и Зеленчуци“ осигурява ефективното функциониране на организацията и поддържането на нейната оперативна дейност.
Регионални структури
Управителният съвет на Национална Браншова Камара „Плодове и Зеленчуци“ може да взема решения за създаване на регионални структури на територията на България, с цел изпълнение на целите и задачите на Камарата в съответните райони.
Често задавани въпроси
Националната Браншова Камара “Плодове и Зеленчуци” (БКПЗ) обединява земеделските производители в сектор “Плодове и зеленчуци” в България
Имате ли въпрос?
Пишете ни тук и ще се свържем с Вас.
Основните цели на БКПЗ включват представителство на земеделските производители пред държавните институции, участие в определянето на аграрната политика и подпомагане на устойчивото развитие на сектор “Плодове и зеленчуци”.
За да станете член на БКПЗ, посетете нашия уебсайт и попълнете формуляра в секцията “Стани член”. След подаване на заявката, наш представител ще се свърже с вас за допълнителни инструкции.
БКПЗ организира редовни срещи, семинари и конференции, насочени към обсъждане на актуални въпроси в сектора. Например, на 27 февруари 2025 г. се проведе Третата национална среща на производителите на плодове и зеленчуци в Гранд Хотел Пловдив, където беше представена “Национална програма на БКПЗ за развитие на сектор ‘Плодове и зеленчуци’ 2025-2035”.